Nur Camiine İzmir'den 203 bin lira yardım

Nur Camiine İzmir

Kırıkkale'de yapımı tamamlanmak üzere olan Nur Camii ve Külliyesi için İzmir'de başlatılan bağış kampanyasında 203 bin lira toplandı. Toplanan 203 bin lira Nur Camii hesabına aktarıldı.

GEREK’İN TEMASLARI SONUCU

İl Müftüsü Bekir Gerek’in İzmir İl Müftüsü Prof. Dr. Ramazan Musa ile yaptığı görüşmeler neticesinde 31 Ekim 2014 Cuma günü İzmir merkez ve ilçe camilerinde Nur Camii ve Külliyesi inşaatı için yardım toplandı. Toplanan 203 Bin TL İzmir İl Müftülüğü tarafından Nur Camii’nin hesabına aktarılmıştır.

DUYARLILIK VE ANLAMLI YARDIM

İl Müftüsü Bekir Gerek bu anlamlı yardım ve gösterdikleri duyarlılıktan dolayı İzmir Müftüsü Prof. Dr. Ramazan MUSLU ve İzmirlilere teşekkür ederek yapılan yardımların Allah nezdinde makbul olması dileğinde bulundu.



Necip Kahraman
4.12.2014 23:23:42
Yapandan da edenden de Allah razı olsun.Ama şunu bilin ki trilyonlar harcanarak inşa edilen bir mabedi boş bırakırsanız gençlerimi çocuklarımızı oraya çekemezseniz,15-20 kişi ile vakit namazı kıldırırsanız ne Allah razı olur bu işten ne de kulu razı olur.Camilerimiz malesef ülkemizde sadece cuma ve bayram namazları için varlar ve bir de haşa huzurdan artık zenginliğimizin bir gösteriş sembolü ve her defasında siyasetin bir malzemesi olmuştur.Allah camide kılmadığımız/kılamadığımız her rekat namaz için ve gidemediğimiz her gün için bizi affeylesin.

1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet